Webcams

From RevSpace
Jump to: navigation, search
De kantine, (met Henk links achter), gedeeld met andere huurders
https://revspace.nl/cam1/
$Projectruimte, een nieuwe werkplek in aanbouw!
https://revspace.nl/cam2/
De lounge, omdat hacken niet altijd srs bsns is
https://revspace.nl/cam3/
De klusbunker, het centrum van activiteit
https://revspace.nl/cam4/
Sparkshack 2 (deze camera is experimenteel en mogelijk lange tijden offline)
https://revspace.nl/cam5/
Het nieuwe vonkenhok, waar nog hard aan gewerkt wordt
https://revspace.nl/cam6/

Beleid

Revspace gebruikt enkele webcams in de gemeenschappelijke ruimtes binnen 'De Verlichting' en in de eigen ruimtes van Stichting Revelation Space. De webcams zijn in beperkte resolutie, framerate en kijkduur live voor iedereen te bekijken via het internet.

De webcam in de gemeenschappelijke ruimte van 'De Verlichting' is voorzien van een bordje waarop het gebruik van de webcam wordt toegelicht. De webcams in de ruimtes van Revspace zijn niet verder aangegeven, maar zijn over het algemeen vrij duidelijk zichtbaar, en de bezoekers zullen hier in het algemeen op gewezen worden door deelnemers of bestuur.

Het staat gebruikers van het pand, en deelnemers van Revspace vrij om te allen tijden de webcams af te dekken. Gelieve echter de webcams weer operationeel achter te laten bij het vertrekken en afsluiten van de space.

De webcams van Revspace worden gebruikt voor: - inzicht geven in de activiteiten van de space voor bezoekers en deelnemers - inzicht geven in de bezetting van de space

De beelden van de webcams worden voor maximaal 72 uur opgeslagen. Na deze 72 uur worden de beelden automatisch verwijderd.