Main Page

From RevSpace
Revision as of 18:17, 4 September 2020 by Juerd (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search

RevSpace: de hackerspace op de rand van Den Haag, Nederland (met deelnemers uit Den Haag, Zoetermeer, Delft, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Rotterdam, Alkmaar, Schiedam, Gouda, Pijnacker, Katwijk, Zwijndrecht, Wassenaar en de rest van de wereld!).

Webhead.jpg
meer foto's
Recente Projecten
Inkoopactie GST3d.eu 21 September 2021
ESP audio sensor 21 September 2021
Inkoopactie insignes 21 September 2021
Stofradar 15 September 2021
Snuffelaar 8 September 2021
VINDRIKTNING 1 September 2021
Doorduino3 22 August 2021
Vacuumpomp 22 August 2021
DNMS 16 August 2021
LGT-92 10 August 2021

Openingstijden

Voor bezoekers:

Spacebezoek enkel op afspraak. Zie Bezoeken.

Voor deelnemers:

  • 24/7
  • De space is open voor deelnemers.
  • Let op: er gelden nog steeds coronamaatregelen!

Aankomende evenementen

Alle fysieke dingen zijn uitgesteld of geannuleerd.

  • We hebben elke 14 dagen op dinsdagavond de Metameet via Mumble, we starten om 20:15!
   Zie de Geagendeerde_evenementen voor de data.


Aankondiging over houdbaarheid revbank-tegoed

Vanaf 1 oktober 2020 gaan we bij RevSpace revbank-accounts verwijderen die 5 jaar lang niet zijn gebruikt. Resterende tegoeden worden dan omgezet in een donatie aan de space, en de accountnamen komen weer beschikbaar.

Het is voor de stichting onpraktisch om een steeds maar groeiende schuld te hebben aan onbekende bezoekers te hebben die nooit meer langskomen, opgedeeld in heel veel kleine tegoeden. Maar we kunnen natuurlijk ook niet zomaar ineens geld laten verdampen, en hebben daarom na het besluit om voortaan de accounts te laten expiren, nog een heel jaar gewacht om mensen de kans te geven hun tegoeden alsnog te gebruiken. Hierbij een herinnering dat het volgende maand toch echt gaat gebeuren.

Omdat het om heel veel losse accounts gaat, en we bij de meeste accounts geen contactgegevens (meer) hebben, benaderen we de accounthouders niet rechtstreeks. Wel zullen we deze aankondiging plaatsen op diverse openbare plaatsen, zoals onze website, de mailinglist van Hackerspaces Nederland, en onze eigen openbare mailinglist.

Ben je al 4+ jaar niet bij RevSpace geweest, en wil je je account behouden? Met je account een club-mate (of iets anders) afrekenen is genoeg, je hoeft geen extra geld te storten. Let op: er gelden momenteel beperkingen bij het kunnen bezoeken van RevSpace, zie Bezoeken voor meer informatie.