Talk:Flighttracker

From RevSpace
Revision as of 07:39, 12 June 2017 by Luteijn (talk | contribs) (Created page with "Zie evt ook Flightaware ( http://nl.flightaware.com/ ) voor min of meer kant en klare oplossing met o.a. PiAware (ook geschikt om ideeen van wat kan ik er nog meer mee doen va...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Zie evt ook Flightaware ( http://nl.flightaware.com/ ) voor min of meer kant en klare oplossing met o.a. PiAware (ook geschikt om ideeen van wat kan ik er nog meer mee doen van te lenen). Op http://flightaware.com/adsb/stats/user/luteijn staan wat statistieken van een Pi2B die al enige tijd bij mij op het dak draait, met een simpel antennetje dat ik ooit nog eens hoger moet zetten.

FlightRadar24 doet ongeveer hetzelfde, zelfde dak-pi dumpt ook daar zijn data heen: https://www.flightradar24.com/account/feed-stats/?id=16434

Verder schijnt de web-interface van dump1090 niet heel erg robuust te zijn en niet geschikt om aan het internet te hangen, de gebruikelijke krakers-achtergrondruis doet hem vrijwel dagelijks crashen als je hem zomaar open aan het net zet.

Luteijn (talk) 09:39, 12 June 2017 (CEST)