MetaMeeting13x09x17

From RevSpace
Revision as of 20:27, 17 September 2013 by Maxell (Talk | contribs) (Created page with "{{Event |Name=Metameet |DateStart=17 Sep 2013 |DateEnd=17 Sep 2013 |InfoLocation=RevSpace |InfoOpen=20:00 }} Category:Event Category:Metameet Vorige MetaMeet: [[M...")

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Event Metameet
Name Metameet


Duration 17 Sep 2013 - 17 Sep 2013
Information


* Location: RevSpace
* Open from: 20:00

Vorige MetaMeet: MetaMeeting13x09x03 Volgende MetaMeet: MetaMeeting13x10x01

Agenda

 1. Wie notuleert
 2. Mededelingen van het bestuur
 3. Stemmingen
 4. Status-updates
 5. Mededelingen en verzoeken om hulp
 6. WVTTK

Notulen

 1. Wie notuleert

Maxell

 1. Mededelingen van het bestuur

Juerd: Muziekding aangepast: gebruik nu: http://jukebox/ en als het niet werkt: http://jukebox/classic Juerd: iButton laten upgraden Juerd: Vleesetende plantjes beneden: de LED-groeilamp draait 12 uur aan, 12 uur uit. Gaarne Juerd: wifi doet het weer, thanks BERT! (het is Juerd en FooBar na 20 uur kijken niet gelukt). Hierdoor is de patchruimte wat netter. Juerd: laz0rcutter doet het weer beter, visicut is een verbetering ten opzichte van de printdiver Juerd: als ik een keer tijd heb zal ik een "miniworkshop" laz0rcutter geven, dit is voor een klein groep

 1. Stemmingen

Geen

 1. Status-updates

Gori: er is een eerste batch combubtha; gevermteneerde thee met suiker; hij is iets zuurder dan normaal. 50/50 met water smaakt beter. Als er animo is maak ik een twee batch. Gori: afzuiging in de sparkshack: afzuigkap die je in hoogte kan verstellen, doet het erg goed met lassen en BBQ. Binnenkort op 400 volt laten draaien zodat hij harder zuigt. Trashman: ik heb een speelgoedje maar is stuk, wie wil even mee kijken? Juerd: het gaat snel met mijn spelletje: de leveringen van China gaan snel. Ik wacht op de derde controller, zodat ik het wireless protocol kan bouwen zodat de master Juerd: voor het nieuwe muzieksysteem heb ik een skip-knop gemaakt. Dit idee naar Bitlair. Functies: één keer drukken is skippen, als de muziek uit staat gaat hij hier mee aan en lang drukken is uit. Ook gaat de muziek uit als je de space sluit.

 1. Mededelingen en verzoeken om hulp

Geen


 1. WVTTK

FooBar: morgen is de rechtzaak "BREIN vs teh interwebz", wie wil er mee? We zullen wel vroeg moeten zijn, het zal wel druk zijn. Gori: ik ben van de week bij de eerste hacker conf in Servië geweest, balcon, ik sta in de krant met een lang stuk. Ook heb ik begrepen dat ze bezig zijn met het opzetten van hackerspaces. Gabor: we hadden eerder over talks, en hoorde laast over limesco. Misschien dat we limesco kunnen uitnodigen? Juerd: wacht niet op bestuur om Trashman: bij school doen ze aan LegoLeage, deze wil ik mee naar de space meenemen, zijn er mensen die deze kinderen uit groep 7/8 willen vertellen over de wereld van electronica? Dit zal op een waarschijnlijk op een woensdag gebeuren.