Bezoeken

From RevSpace
Revision as of 17:48, 1 November 2022 by F0x (talk | contribs) (contributiebedrag updaten)
Jump to navigation Jump to search

Coronaregels

Op de space geldt het gebruikelijke reglement, nog steeds aangevuld met speciale regels vanwege het coronavirus. Deze regels gelden ook voor gasten.

Contact-gegevens doorgeven

(Optioneel)

Als een RevSpace-deelnemer of -bezoeker een besmetting meldt, geven wij dat (uiteraard anoniem) door aan andere mensen die op dat moment aanwezig waren. Die kunnen dan in quarantaine gaan en zich ook (laten) testen.

Wil je als bezoeker ook op de hoogte worden gehouden als er zo'n aanwijzing is dat je mogelijk de lucht uit een besmette persoon hebt ingeademd op de space, mail dan even (voor, tijdens, of na je bezoek) aan board@revspace.nl van hoe laat tot hoe laat je aanwezig bent/was. Als er geen coronamelding binnenkomt, krijg je in het algemeen geen reply.

Als je in de dagen na je bezoek zelf positief test, stellen we het erg op prijs als je dat doorgeeft aan board@revspace.nl zodat wij anderen kunnen informeren.

Voor gasten

Je kunt langskomen wanneer de space open is, een afspraak maken is niet nodig. Er mag een beperkt aantal mensen binnen zijn, dus check voor vertrek linksboven op deze site of de space open is, en het getal "n" wel ruim onder de 16 zit.

Voor deelnemers

Het kan zijn dat je een gast de toegang tot de space moet weigeren, omdat de space vol is of omdat de gast zich niet aan onze regels houdt. Herinner de bezoeker bij binnenkomst even aan de regels die op de space gelden en check de bezoeker in via de terminal; er is een aparte optie voor het inchecken van gasten. Als de bezoeker vertrokken is, check je die weer uit.

Deelnemer worden

De eerste keer dat je langskomt, kun je nog geen deelnemer worden. We willen graag dat je weloverwogen besluit om je in te schrijven en daarvoor is het beter als je de space al een paar keer hebt bezocht. Als je besluit dat je deelnemer wilt worden van de space, dan kun je daarvoor afspreken met een bestuurslid, die je dan op de space kan inschrijven en een extra rondleiding geeft met praktische uitleg. Bij inschrijving moet je meteen de eerste maand contributie (30 €) en de sleutelborg (15 €) betalen.

Voor contact met het bestuur kun je mailen met board@revspace.nl; vermeld in je mailtje welke deelnemer jou de rondleiding heeft gegeven.