VegaBBQDeluxe

From RevSpace
Revision as of 19:27, 7 January 2014 by WinSCaP (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search
Event VegaBBQDeluxe
Name VegaBBQDeluxe


Duration 25 Feb 2014 - 25 Feb 2014
Information


* Location: RevSpace
* Open from: 19:00

Max. aantal eetersch: 25

Prijs TBD* p.p.


We organiseeren een BBQ waarbij geen vleesch wordt gebruikt maer diervriendelijkere producten zoals vega-burgersch, vega sathee en/of vega worscht. Gewoon omdat het kan, erg lekker is en je oog het verschil niet ziet**.

*) Het vega-vleesch door Berry6510 gesponsord if > 10 deelnemers, Benadski zal dan het vegetarische brood en de diervriendelijke saalaade, saus en kruidenbooter reegelen. Dus spoort elkaar aan en doe mede met dit ekspeeriment, dan is het gratisch! Zijn er minder deelneemers dan zal het vaste BBQ bedrag betaald moeten worden.

**) Een aantal vegetariërs zijn het niet eens met de keuze op vlees lijkende producten te gebruiken. Vergeet niet dat het geen vlees IS. Het is vooral de bedoeling dat ook carnivoren komen eten en ervaren dat vegetarische producten niet persé veel van echt vlees hoeven af te wijken. Benadski eet ook vlees, maar probeert zoveel mogelijk alternatieven om de consumptie ervan wat te verminderen. Als iedereen dat doet scheelt het al een hoop! Berry daarentegen is wel vegetarisch en zorgt voor controle op 100% vleesvrije producten.


Als je mee wilt eten, hieronder je nick achterlaten, met eventueel aantal EXTRA personen erbij (+n)


Benadski

Berry

WinSCaP

Juerd