Sparkshackschilderen

From RevSpace
Jump to navigation Jump to search
Event Sparkshack 2 Schilderen
Name Sparkshack 2 Schilderen
Website https://revspace.nl/Sparkshack2Projectbeheer
Contact Gori
Duration 2015-10-27 - 2015-10-27
Information


* Location: RevSpace
* Open from: =
* Sign-up page: Contact Gori

Beste allen,

Een korte update, en planning voor dinsdag.

Sinds vrijdag is enorm veel gebeurd, waarvoor mijn dank aan iedereen die keihard heeft gewerkt. Op dit moment is alle losse verf en roest afgekrabd, en zijn alle te schilderen plekken met rustoleum behandelt. Alle randen tussen de golfplaat en pilaren zijn opnieuw gekit, en alle ramen zijn grondig met chloor geboend, waardoor we er weer wit uit zien. Dit betekent dat we in principe klaar zijn om te schilderen.

Binnen is de volledig verrotte vloer van de meest rechter unit verwijdert, en opties voor nieuwe vloerdelen worden verkent.

Er van uitgaande dat de verf op tijd aankomt is de planning voor dinsdag als volgt:

Alle palen die geschilderd moeten worden met IPA afnemen en in de verf zetten met de roller. Er zullen gelamineerde stukken plastic zijn om de netheid (niet over de golfplaat schilderen) te waarborgen. Ook gaan we de deuren aan de buitenkant schilderen.

We hebben ongeveer 6 mensen nodig om te schilderen. Laat a.u.b. per email aan mij weten hoe laat je komt als je wilt helpen. Als je vroeg bent, begin alvast a.u.b. met IPA te vegen. Zie bijgevoegd plaatje voor wat geschilderd moet worden (met dank aan Juerd)

Als er meer mensen zijn dan er zinnig tegelijkertijd kunnen voorbereiden/schilderen, stel ik voor dat je Sebastius gaat helpen met elektra uitzoeken, zie daarvoor zijn email met planning.

Groet en tot dinsdag! Igor

SparkshackSchilderSchema.jpg