MetaMeeting15x09x15

From RevSpace
Jump to: navigation, search
Event Metameet
Name Metameet


Duration 15 Aug 2015 - 15 Aug 2015
Information


* Location: RevSpace
* Open from: 20:15

Vorige MetaMeet: MetaMeeting15x08x04
Volgende MetaMeet: MetaMeeting15x09x29

1. Notuleerdinges

Foobar notuleert

2. Mededelingen van het bestuur

Juerd: Gesprek gehad over vervanging van de sparkshack met de pandbeheerder en eigenaar. Er gaan 120m2 aan units komen op het parkeerterrein, daarnaast gaan we het nieuwe hok in de kelder huren (naast Benadski's unit). Het hok beneden blijft voorlopig nog off-limits. Units gaan in de 2e of 3e week van oktober geplaats worden, tegen die tijd hebben we eeen hoop handjes nodig. Igor coordineert de planning.

FooBar: Er zijn nieuwe shell-servers, shell-stable en shell-sid. Ieder ldap account kan erop inloggen, de machines hebben ipv6, en je kan er je ldap accounts op aanpassen.

3. Rondvraag / wvttk / verzoeken om hulp / etc

Gori: Zo planning/brainstorm over nieuwe sparkshack

HP: Bezig met het electroplaten van koper op ABS 3d-prints, toekomst plan is om dit met nikkel te doen om stevigere 3d-prints te maken. Wie vind dit boeiend ?

Aad: Bezig met herstel van de sleutelmachine om de mul-t-lock sleutels te kunnen maken

Sebastius: Tweakers redactie uitgenodigd om bij hackerspaces langs te gaan. Bezig met een 'eerlijke' kostenteller voor de lasercutter (op basis van vermogen en tijd).

Benadski: Aliexpress is gestopt met ideal betalingen

Patrick: Er is nieuwe knoflooksaus, ze staan ook in de market

Gori: Haagse makers organiseert een Haags maak festival op zondag de 27e, wie wil daar heen om wat revspace promo te doen.