Ventilatieklusdag

From RevSpace
Jump to navigation Jump to search
Event Ventilatie klussen!
Name Ventilatie klussen!
Contact User:Sebastius
Duration 2021-09-18 - 2012-09-18
Information Ventilatie aanleggen


* Location: De space
* Open from: 2012-08-28 14:00 till 23:30

Waarom?

We willen graag de space beter laten ventileren. Dat is beter voor de concentratie (lagere CO2) maar vooral ook in deze corona-tijd prettig om minder ronddwarrelende virusdeeltjes te hebben.

SPACE DICHT

Noot: deze middag/avond is de space DICHT voor regulier hacken. Ja ook als je alleen maar in de lounge wilt zitten. Kom dus *niet* naar de space als je niet op de lijst hieronder staat.

Wat gaan we doen?

In de hoofdruimte zijn 8 punten gekozen waar we ventielen in het plafond bouwen. Vier hangen al, de andere vier gaan we deze dag doen. Dat gaat veel geklooi met systeemplafonds vereisen, dingen op ladders doen en veel spelen met grote stukken flexibele buis. Het wordt dus geweldig :)

Plafond-plattegrond.svg

Deze dag gaat om het maken afzuigpunten die als rode rondjes zijn aangegeven in de tekening. (Let op: de tafels staan op deze tekening op hun oorspronkelijke positie recht onder de lampen; de huidige situatie is anders.) De groene zijn al gedaan.

Stretch goal: checken of dat ene stuk rioolbuis echt niet meer in gebruik is, en zo ja, er een stuk tussenuit zagen (rest afdoppen) om de geknelde zuigbuis naar de keuken te bevrijden. TO DO: PVC-buis opmeten, doppen en hard-pvc-lijm kopen bij de bouwmarkt.

Na deze dag is er nog meer werk aan de winkel, maar voor de vervolgstappen is er nog geen plan.

Aanmelden

We zoeken naast Bas en Juerd nog 3 hackers die meewerken.

Wie komen er?
Juerd (vanaf 15:00)
Sebastius
Peetz0r
Crashjuh
Eightdot?