Samla

From RevSpace
Jump to navigation Jump to search

Vanwege het uiterlijk van de space, en om tegemoet te komen aan iedereens nieuwsgierigheid, hebben we gekozen voor transparante dozen die onderling stapelbaar zijn.

 1. Voor je deelnemerdoos heb je, bij beschikbaarheid, keuze uit de volgende types:
  • Ikea SAMLA 65 liter, transparant
  • Ikea SAMLA 45 liter, transparant
  • Ikea SAMLA 11 liter, transparant
  • Hornbach DIRK M 30 liter
 2. Iedere deelnemer mag maximaal 1 deelnemerdoos hebben en die wordt verstrekt door de space en blijft eigendom van de space.
 3. Je deelnemerdoos moet duidelijk voorzien zijn van een label met je naam, in enigszins uniforme stijl. Hiervoor hebben we 18 mm geel labeltape beschikbaar.
 4. In je deelnemerdoos mogen geen dingen worden opgeslagen die gevaar vormen of overlast geven.
 5. Wat betreft andermans deelnemerdoos: kijken mag, maar als je wilt gebruiken, vraag de eigenaar dan eerst om toestemming. Je kan een deelnemerdoos ook als postvakje gebruiken als je iets aan een andere deelnemer wilt geven.
 6. Het deksel moet dicht kunnen.
 7. Als je een 45-liter SAMLA hebt mag je eventueel iets er bovenop leggen, op voorwaarde dat dat net zo makkelijk met een natte doek is schoon te maken als het deksel zelf (en niet zeuren dat 't nat is geworden!). Dit kunnen eventueel kleinere opbergdoosjes zijn (bijv. SAMLA 5 of 11 liter), maar dan wel graag transparant. Zorg dat alles gelabeld is met je naam.