Restaurant geopend!

From RevSpace
Jump to navigation Jump to search


2016-08-02 - RevSpace opent een nieuwe ruimte!

RestaurantIMG 2129.JPG

Vandaag is de nieuwste ruimte van RevSpace, het Restaurant, in gebruik genomen. Een ruimte waar je a la carte aan je project kunt werken in een wat rustigere omgeving dan de klusbunker, en waar projecten een tijdje mogen blijven staan zolang er actief aan gewerkt wordt. Dit is de eerste ruimte van RevSpace met een thema. Bijzonder zijn details als de fastfooddienbladen met een speciale placemat om de projecten op te bewaren. Zo kan men eenvoudig een project pakken en weer opruimen.

Projectruimte IMG 1670.JPG Projectruimte IMG 1672.jpg Vloertjerestaurant - 2.jpg

Werk aan het restaurant begon in April met het slopen en daarna bouwen van de muren en een deur. Deze zijn geplamuurd en voorzien van glasvezelbehang. Daarna is de vloer geëgaliseerd, is laminaat gelegd, zijn de verwarmings- en gasbuizen geschilderd. Ikea bleek goedkoop van haar restauranttafels af te willen waarmee de inrichting al aardig compleet raakte. De kast heeft een ware metamorfose ondergaan met nieuwe legborden van OSB.

Projectruimte IMG 1988.jpg Restaurant IMG 2044.jpg RestaurantIMG 2101.jpg

Het restaurant is zo goed als klaar en de eerste projecten hebben hun plekje al gevonden in de enorme kast. Binnenkort wordt de elektra nog aangelegd waarna er ook echt gewerkt kan worden in het restaurant!