Restaurant feestelijk geopend!

From RevSpace
Jump to: navigation, search


2016-09-04 - Het Restaurant (de nieuwe projectruimte van RevSpace) is vrijdag feestelijk geopend. Na een officieel woordje van het bestuur werd er flink gehackt in wat alweer de 2e grote uitbreiding van de space dit jaar is.

Restaurant IMG 2336.JPG

Uiteraard is het restaurant nog niet helemaal af. Op de avond zelf werd er nog druk gewerkt om de afwerking nóg mooier te krijgen. De rest van de avond is er vrolijk gehackt onder het genot van een muziekje, hapje en drankje.

Het Restaurant is een projectruimte van RevSpace. Het is een extra werkplek waar de wat grotere projecten opgesteld kunnen blijven staan terwijl er aan gebouwd wordt. Ook is het mogelijk kleinere projecten op een dienblad in de grote stellingkast te plaatsen. Momenteel staan er al een tiental projecten in het restaurant!

Ook deze ruimte van Revspace is volledig door deelnemers gebouwd. In April is het werk begonnen met het leegruimen van de ruimte (het was voorheen een hout/opslag/rommelhok) en met het herbouwen van de muren. Deze zijn voorbereid op de toekomst met een dikke plaat OSB en daaroverheen gips. De vloer is geëgaliseerd en voorzien van laminaat. De buizen zijn geschilderd en de kast is voorzien van nieuwe planken. Tot slot is de elektra aangelegd zodat ook hier veilig elektrisch gereedschap gebruikt kan worden. Als kers op de taart is het gehele restaurant van hippe energiezuinige verlichting voorzien.