MetaMeeting23x03x14

From RevSpace
Jump to navigation Jump to search
Event Metameet
Name Metameet


Duration 14 Mar 2023 - 14 Mar 2023
Information


* Location: RevSpace
* Open from: 20:15

Vorige MetaMeet: MetaMeeting23x02x28
Volgende MetaMeet: MetaMeeting23x03x28

Aanwezig: 11 deelnemers, 2 gasten

Mededelingen van het bestuur

  • We gaan aan de slag met het fixen van de vloer van de keuken. De verzekeraar heeft uitgekeerd (schadeclaim), en we gaan zelf de werkzaamheden doen. Eerste stap is kitranden schoonsnijden. Tussendoor moet het aanrecht van z'n plek. Het is veel sequentieel werk, niet echt iets dat met veel mensen tegelijk kan. Hulp gezocht!
  • Binnenkort is de open dag. Zaterdag 25 maart! We hebben hulp nodig met promo: pers bereiken, social media, etc. Spam groots en spam veel! https://pretix.eu/revspace/opendag2023/ is de URL waar mensen hun ticket kunnen "kopen" (gratis).
  • We zoeken voor de open dag ook nog een paar mensen die op die dag komen helpen met rondleidingen en zo! Meld je aan op de wiki.
  • Op de open dag is er plek voor 10 deelnemers, dus meld je even aan op de wiki: OpenDag2023
  • Deelnemervergadering komt eraan! We gaan het hybride doen: basis fysiek, maar met livestream en vragen/opmerkingen via de chat.
  • Later in het jaar is er het Weekend van de Wetenschap. Dat is een soort 2e open dag, maar dan gericht op activiteiten om te doen en niet alleen de space laten zien. Dus kom je op ideeën voor dat weekend, laat maar weten.
  • De open dag en andere promo zijn belangrijk voor de space, want we kunnen goed meer deelnemers gebruiken. We *moeten* groeien om toekomstbestendig te zijn.
  • We hebben twee borgveertangetjes, een nieuwe priem, en een nieuwe kleine PH1-schroevendraaier.
  • In verband met de invoering van statiegeld op blikjes, wachten we even met de Makro-bestelling. Dus de komende 2 weken gaan er steeds meer dingen uit de koelkast op zijn. Club-Mate Granat is in bestelling, Winter en Zero zijn er nog zat.

Projectupdates

gori
13/14 mei is Maker Faire Delft. https://delft.makerfaire.com/ Laten we daar gaan staan met een standje!
f0x
Voor een uniproject maken we een balansscooter
Peetz0r
Wegen blokkeren en keukenvloer repareren
Lucanator
Spelen met IoT-cyber-wifi-ledjes
hansg
Linux op tablets
Sebastius
Keukenvloer repareren, pasjes printen met challenges voor schoolkinderen
jelle
Packaging voor Arch btw
fk
scriptie
Juerd
Quooker-boiler op Grohe-Red-kraan aangesloten met extreem moeilijk te vinden verloopje (uiteindelijk gevonden via AliExpress)