Inkoopactie Duitse zelftests

From RevSpace
Jump to navigation Jump to search

In Nederland zijn Corona-zelftests als je goed zoekt voor 2 €/stuk te krijgen. Meestal zijn ze rond de 3 €. Voor wie veel wil testen, kan dat toch een behoorlijke drempel zijn.

In Duitsland zijn er significant goedkopere tests beschikbaar en worden ze gewoon per 100 of 200 verkocht door o.a. Lidl, zie bijv. https://www.lidl.de/p/100er-set-clungene-covid-19-rapid-antigen-schnelltest/p800000346

Er is iemand bereid om ze in Duitsland te kopen en dan naar de space te versturen. Zelfs inclusief de verzendkosten (hooguit zo'n 20 €) is het dan nog steeds veel goedkoper dan je zelftests in Nederland kopen.

De uiteindelijke prijs is afhankelijk van hoe groot deze inkoopactie wordt:

Totaal aantal zelftests Prijs per stuk (ongeveer)
<100 n.v.t. want deze inkoopactie gaat alleen door als er minstens 20 pakjes van 5 worden verkocht
100 0,99 €
200 0,84 €
300 0,81 €
500 0,77 €

Disclaimers

  • Deze dingen hebben geen goedkeuring als diagnostische test in Nederland. Ze zijn dus niet bruikbaar voor enig officieel doel.
  • De handleiding is in het Duits.
  • Welk merk we precies nemen is nog niet besloten, ligt vooral aan de voorraad op het moment van bestellen.
  • Zoals gewoonlijk bij inkoopacties: geen garantie dat de inkoopactie door gaat (überhaupt geen garantie :P), en de inkoopactie wordt georganiseerd voor en door deelnemers van de space, maar de space zelf heeft er niks mee te maken.

Meedoen

Naam in de tabel zetten is meedoen. Als de inkoopactie doorgaat zit je er aan vast. Geplande besteldatum is maandag 30 augustus, daarna duurt het nog minstens een week, en waarschijnlijk langer, voordat het op de space is.

Wie Hoeveel (alleen veelvouden van 5)
Juerd 50
Zawadi 50
Boekenwuurm 50

Zelf afhalen bij RevSpace, of met een andere deelnemer wat regelen.