Hoera6jaarklaar

From RevSpace
Jump to: navigation, search


2016-01-24 - Zaterdag 23 januari vierde Revspace haar verjaardag. Met honderd bezoekers kunnen we het een groot succes noemen!

Zaterdag 23 januari vierde Revspace, de Haagse hackerspace, haar verjaardag. Honderd hackers kwamen op bezoek voor de legendarische Revspace Barbeque en de gezelligheid van de space in het algemeen.

Dit feest markeerde ook een bijzondere gelegenheid: de nieuwe Sparkshack is voor het eerst in gebruik genomen! Een aantal zendamateurs had zich met een zender verschanst in de 'schonere' of 'minder vieze' ruimte met een stevige radiozender.

Maar er was nog veel meer te doen en te beleven. Er werden servers weggegeven, er waren vuurtornado's te bewonderen en er was een bijzonder lastige schattenjacht georganiseerd met cryptische hints, hacks en projecten. Daarnaast werd er uitgebreid kennis uitgewisseld, bijgepraat, gediscussieerd over van alles, gelachen en geknutseld.

Al met al kijkt de space terug op een geslaagd feest en kijkt men al reikhalzend uit naar het volgende verjaardagsfeest!