Efteling

From RevSpace
Jump to navigation Jump to search
Project Efteling
Efteling-Langnek.png
Deelnemersuitje Efteling
Status In progress
Contact samantie
Last Update 2018-12-11

Dit is geen activiteit van Stichting Revelation Space.

Hallo allemaal,


Ik wil naar de Efteling gaan met een groep mensen, daarom heb ik nu een datum geprikt om met zijn alle naar de Efteling te kunnen gaan. De datum die ik in gedachten heb is 16 december, op deze datum is de winter Efteling weer actief wat ik zelf erg leuk vind.

De Efteling gaat die dag om 11 uur open en gaat om 7 uur dicht. Ik ben van plan om half 10 te verzamelen voor de Efteling om 11 uur naar binnen toe te kunnen. Hier kan ik ook lunch en diner bij regelen als hier behoefte aan is.

Vervoer is moeilijk om iets voor te doen vanuit mij, omdat ik dit uitje graag wil organiseren voor meerdere hacker spaces. Dit moet dus onderling worden georganiseerd of men moet met het openbaar vervoer naar de Efteling toe komen.

Qua eten en drinken kunnen de volgende dingen gekozen worden https://www.efteling.com/nl/park/groepen/arrangementen. Graag in het vakje zetten welke jouw voorkeur heeft, als u zelf iets wilt doen qua eten in het park hoeft u niks in te vullen. Ik weet nog niet of het mogelijk is om verschillende arrangementen te kiezen, dus kan zijn dat we met zijn alle iets moeten kiezen. Natuurlijk mogen +1's ook mee.

Aan het dagje uit hangen de volgende kosten: entree: €36.- onder de 20 personen en €33.- boven de 20 personen, parkeerkosten: €10.- per voertuig, etenskosten: ligt er aan wat je er zelf bij wil nemen, vervoer: dit wordt zelf geregeld, dus ligt aan jezelf.

Wat ik vraag aan de mensen die mee willen is om zich op de lijst te zetten hieronder, wanneer je de lijst niet kan aanpassen kan dit gevraagd worden aan vrienden die dit wel kunnen of een mailtje sturen naar samvreugdenhil [at] hotmail.com of vraag iemand op IRC.

Update

Gezien er niet meer dan 20 personen zijn zullen we de tickets ter plekke aanschaffen, kthxbye tot dan.

Ik doe mee

Naam/Nick Lunch Lekkernij Diner Auto Opmerkingen
AK47 Picknick Raveleijn Pinokkio's Ja -
samantie Picknick Raveleijn Pinokkio's Nee -
FooBar ?? ?? ?? Ja Pending verdere planning ;P
rowan8k Picknick Raveleijn Pinokkio's Nee
eightdot ?? ?? ?? Ja
deurknop ?? ?? ?? Nee Onder voorbehoud
cmpxchg ?? ?? ?? Ja
benadski ?? ?? ?? Nee
Gopper ?? ?? ?? Ja Komt vanaf Purmerend (de gekste)
Aererus Picknick Raveleijn Pinokkio's Nee -