BigBrotherAwards2014

From RevSpace
Jump to: navigation, search
Event Live de Big Brother Awards 2014 kijken
Name Live de Big Brother Awards 2014 kijken
Contact Maxell
When 2014-12-16 20:30
Information De Big Brother Awards zetten elk jaar de grofste privacyschenders in de schijnwerpers.


* Location: RevSpace
* Open from: Vanaf 18:00 uur
* Ticket price: Gratis

De Big Brother Awards zetten elk jaar de grofste privacyschenders in de schijnwerpers. Personen, bedrijven en overheden die zich het afgelopen jaar hebben onderscheiden door grove inbreuken op de privacy en vrijheid van burgers maken kans de Publieksprijs of Expertprijs mee naar huis te nemen. Bits of Freedom wil hiermee laten zien hoe het in het afgelopen jaar gesteld was met het recht op privacy in Nederland.

Voor de jubileumeditie van de Big Brother Awards heeft Bits of Freedom een bijzonder programma samengesteld. Zo blikken we terug op bijna 15 jaar Big Brother Awards. Welke lessen kunnen we leren van de negen voorgaande edities? En ook: wat kunnen we het komende decennium doen om onze privacy te versterken? Een avond met interessante sprekers, live muziek, kunst en nog veel meer.

Maar de echte sterren van de avond zijn natuurlijk de grofste privacyschenders van het afgelopen jaar. En helaas valt er weer genoeg te kiezen.


BBQ-aanmeldingen via het IRC-topic, als je van plan bent de stream te komen kijken, maar niet mee-eet, stuur Juerd dan even vooraf een mailtje, of meld dit via IRC. Afhankelijk van hoeveel mensen de stream willen bekijken, doen we het in de lounge op de TV of in een grotere ruimte met de beamer.