Difference between revisions of "VegaBBQDeluxe"

From RevSpace
Jump to: navigation, search
Line 15: Line 15:
  
  
'''*)''' Bij 10 of meer eetersch wordt het vega-vleesch door Berry6510 gesponsord, Benadski zal het vegetarische brood en de diervriendelijke saalaade, saus en kruidenbooter reegelen. Dus spoort elkaar aan en doe mede met dit ekspeeriment, dan is het gratisch! Zijn er minder deelneemers dan zal het vaste BBQ bedrag betaald moeten worden.
+
'''*)''' Het vega-vleesch door Berry6510 gesponsord, Benadski zal het vegetarische brood en de diervriendelijke saalaade, saus en kruidenbooter reegelen. Dus spoort elkaar aan en doe mede met dit ekspeeriment, dan is het gratisch! Zijn er minder deelneemers dan zal het vaste BBQ bedrag betaald moeten worden.
  
  

Revision as of 18:11, 25 December 2013

Event VegaBBQDeluxe
Name VegaBBQDeluxe


Duration 28 Jan 2014 - 28 Jan 2014
Information


* Location: RevSpace
* Open from: 19:00

Max. aantal eetersch: 25 Prijs TBD* p.p.


We organiseeren een BBQ waarbij geen vleesch wordt gebruikt maer diervriendelijkere producten zoals vega-burgersch, vega sathee en/of vega worscht. Gewoon omdat het kan, erg lekker is en omdat, vooral tijdens de (vl/f)eestdagen, er al meer dier wordt verschlonden dan goed voor een mensch is.


*) Het vega-vleesch door Berry6510 gesponsord, Benadski zal het vegetarische brood en de diervriendelijke saalaade, saus en kruidenbooter reegelen. Dus spoort elkaar aan en doe mede met dit ekspeeriment, dan is het gratisch! Zijn er minder deelneemers dan zal het vaste BBQ bedrag betaald moeten worden.


Als je mee wilt eten, hieronder je nick achterlaten, met eventueel aantal EXTRA personen erbij (+n)


Benadski

Berry6510