Difference between revisions of "RepairCafe30-11-2013"

From RevSpace
Jump to navigation Jump to search
Line 1: Line 1:
 +
= Voorstel =
 +
 +
Dit evenement is vooralsnog een '''voorstel'''. Er is geen zekerheid dat het doorgaat.
 +
 +
Voordat het door kan gaan, moet een RevSpace-deelnemer bereid gevonden worden om namens de space contactpersoon te zijn, en bij het evenement aanwezig te zijn om de deur te openen, de externe organisators te ontvangen en uiteindelijk de space af te sluiten.
 +
 +
----
 +
 +
 +
 
{{Event
 
{{Event
 
  |Name=Repair Café 30 November 2013
 
  |Name=Repair Café 30 November 2013
Line 4: Line 14:
 
  |DateStart=2013-11-30
 
  |DateStart=2013-11-30
 
  |DateEnd=2013-11-30
 
  |DateEnd=2013-11-30
  |Contact=[http://revspace.nl/Repaircafe.nl/Contact]
+
  |Contact=
 
  |Info=Het is een nieuwe Repair Café waarin geprobeerd wordt om apparaten tot/met kledingstukken gerepareerd worden met betrekking van workshops etc.
 
  |Info=Het is een nieuwe Repair Café waarin geprobeerd wordt om apparaten tot/met kledingstukken gerepareerd worden met betrekking van workshops etc.
 
  |InfoLocation=Revspace Den Haag
 
  |InfoLocation=Revspace Den Haag

Revision as of 15:59, 30 September 2013

Voorstel

Dit evenement is vooralsnog een voorstel. Er is geen zekerheid dat het doorgaat.

Voordat het door kan gaan, moet een RevSpace-deelnemer bereid gevonden worden om namens de space contactpersoon te zijn, en bij het evenement aanwezig te zijn om de deur te openen, de externe organisators te ontvangen en uiteindelijk de space af te sluiten.Event Repair Café 30 November 2013
Name Repair Café 30 November 2013
Website http://repaircafe.nl/denhaag/
Duration 2013-11-30 - 2013-11-30
Information Het is een nieuwe Repair Café waarin geprobeerd wordt om apparaten tot/met kledingstukken gerepareerd worden met betrekking van workshops etc.


* Location: Revspace Den Haag
* Open from: Nog Niet Bekend
* Ticket price: Free/Gratis

De Organisatie


Sinds 11 oktober 2011 beschikt ook Den Haag over een Repair Café. Meer over de geschiedenis hiervan leest u elders op deze pagina.

Op dit moment is Repair Café Den Haag een stichting in oprichting, waarvoor een bestuur gezocht wordt. Bent u geïnteresseerd, kijk voor meer informatie hier.

Het Repair Café draait op vrijwilligers. Wij zouden onze pool van vaste vrijwilligers graag verder uitbreiden. Daarom zoeken we nog:

1. Reparateurs: mensen die handig zijn met kleding/textiel elektrische apparaten (van keukenmachines tot grasmaaiers)computers meubels/houten voorwerpen fietsen en die het leuk vinden hun kennis te delen met buurtgenoten en regelmatig als reparatie-deskundige in het Repair Café aanwezig kunnen zijn;

2.Organisatie: mensen die kunnen organiseren, contacten onderhouden met de locaties en reparateurs, zorgen voor financiering;

3. Verwelkoming: gastvrouwen/-heren die de bezoekers welkom heten, zorgen voor koffie en thee en als aanspreekpunt fungeren.


Tabel des Revspacers, die helpen tijdens het event: Uitleg: Afdeling houdt in dat je 1 van de bovenstaande afdelingen kiest en daarbij een taak kiest.

Bijvoorbeeld:

Afdeling: Reparatie Electra. Taak: Reparatie van elektrische apparaten.

Of

Afdeling: Reparatie Kleding. Taak: Reparatie van kleding.

Naam Nickname Afdeling Taak