Difference between revisions of "RepairCafe30-11-2013"

From RevSpace
Jump to navigation Jump to search
Line 4: Line 4:
 
  |DateStart=2013-11-30
 
  |DateStart=2013-11-30
 
  |DateEnd=2013-11-30
 
  |DateEnd=2013-11-30
  |Contact=https://revspace.nl/Repaircafe.nl/Contact
+
  |Contact=http://revspace.nl/Repaircafe.nl/Contact
 
  |Info=Het is een nieuwe Repair Café waarin geprobeerd wordt om apparaten tot/met kledingstukken gerepareerd worden met betrekking van workshops etc.
 
  |Info=Het is een nieuwe Repair Café waarin geprobeerd wordt om apparaten tot/met kledingstukken gerepareerd worden met betrekking van workshops etc.
 
  |InfoLocation=Revspace Den Haag
 
  |InfoLocation=Revspace Den Haag

Revision as of 17:18, 29 September 2013

Event Repair Café 30 November 2013
Name Repair Café 30 November 2013
Website http://repaircafe.nl/denhaag/
Contact http://revspace.nl/Repaircafe.nl/Contact
Duration 2013-11-30 - 2013-11-30
Information Het is een nieuwe Repair Café waarin geprobeerd wordt om apparaten tot/met kledingstukken gerepareerd worden met betrekking van workshops etc.


* Location: Revspace Den Haag
* Open from: Nog Niet Bekend
* Ticket price: Free/Gratis

De Organisatie


Sinds 11 oktober 2011 beschikt ook Den Haag over een Repair Café. Meer over de geschiedenis hiervan leest u elders op deze pagina.

Op dit moment is Repair Café Den Haag een stichting in oprichting, waarvoor een bestuur gezocht wordt. Bent u geïnteresseerd, kijk voor meer informatie hier.

Het Repair Café draait op vrijwilligers. Wij zouden onze pool van vaste vrijwilligers graag verder uitbreiden. Daarom zoeken we nog:

1. Reparateurs: mensen die handig zijn met kleding/textiel elektrische apparaten (van keukenmachines tot grasmaaiers)computers meubels/houten voorwerpen fietsen en die het leuk vinden hun kennis te delen met buurtgenoten en regelmatig als reparatie-deskundige in het Repair Café aanwezig kunnen zijn;

2.Organisatie: mensen die kunnen organiseren, contacten onderhouden met de locaties en reparateurs, zorgen voor financiering;

3. Verwelkoming: gastvrouwen/-heren die de bezoekers welkom heten, zorgen voor koffie en thee en als aanspreekpunt fungeren.


Tabel des Revspacers, die helpen tijdens het event: Uitleg: Afdeling houdt in dat je 1 van de bovenstaande afdelingen kiest en daarbij een taak kiest.

Bijvoorbeeld:

Afdeling: Reparatie Electra. Taak: Reparatie van elektrische apparaten.

Of

Afdeling: Reparatie Kleding. Taak: Reparatie van kleding.

Naam Nickname Afdeling Taak