Difference between revisions of "RepairCafe30-11-2013"

From RevSpace
Jump to navigation Jump to search
Line 9: Line 9:
 
  |InfoOpen=Nog Niet Bekent
 
  |InfoOpen=Nog Niet Bekent
 
  |InfoTicket=Free/Gratis
 
  |InfoTicket=Free/Gratis
  |InfoSignup=https://revspace.nl/RepairCafe30-11-2013
+
  |InfoSignup= Revspace-deelnemers: Tabel; Bezoekers: op het event zelf.
 
  }}
 
  }}
  

Revision as of 15:33, 22 September 2013

Event Repair Café 30 November 2013
Name Repair Café 30 November 2013
Website http://repaircafe.nl/denhaag/
Contact http://repaircafe.nl/denhaag/contact/
Duration 2013-11-30 - 2013-11-30
Information Het is een nieuwe Repair Café waarin geprobeerd wordt om apparaten tot/met kledingstukken gerepareerd worden met betrekking van workshops etc.


* Location: Revspace Den Haag
* Open from: Nog Niet Bekent
* Ticket price: Free/Gratis
* Sign-up page: Revspace-deelnemers: Tabel; Bezoekers: op het event zelf. "Revspace-deelnemers" has not been listed as valid URI scheme.

De Organisatie


Sinds 11 oktober 2011 beschikt ook Den Haag over een Repair Café. Meer over de geschiedenis hiervan leest u elders op deze pagina.

Op dit moment is Repair Café Den Haag een stichting in oprichting, waarvoor een bestuur gezocht wordt. Bent u geïnteresseerd, kijk voor meer informatie hier.

Het Repair Café draait op vrijwilligers. Wij zouden onze pool van vaste vrijwilligers graag verder uitbreiden. Daarom zoeken we nog:

1. Reperateurs: mensen die handig zijn met kleding/textiel elektrische apparaten (van keukenmachines tot grasmaaiers)computers meubels/houten voorwerpen fietsen en die het leuk vinden hun kennis te delen met buurtgenoten en regelmatig als reparatie-deskundige in het Repair Café aanwezig kunnen zijn;

2.Organisatie: mensen die kunnen organiseren, contacten onderhouden met de locaties en reparateurs, zorgen voor financiering;

3. Verwelkoming: gastvrouwen/-heren die de bezoekers welkom heten, zorgen voor koffie en thee en als aanspreekpunt fungeren.


Tabel des Revspacers, die helpen tijdens het event: Uitleg: Afdeling houd in dat je 1 van de bovenstaande afdelingen kiest en daarbij een taak kiest.

Bijvoorbeeld:

Afdeling: Reparatie Electra. Taak: Reparatie van elektrische apparaten.

Of

Afdeling: Reparatie Kleding. Taak: Reparatie van kleding.

Naam Nickname Afdeling Taak