Difference between revisions of "NieuweBankenLounge"

From RevSpace
Jump to: navigation, search
m
(Cubiebar)
Line 13: Line 13:
  
 
== Cubiebar ==
 
== Cubiebar ==
Zaterdagavond 26 juli hebben we de barterminal in de lounge vervangen met een Cubieboard, zodat er een analoge audiouitgang beschikbaar kwam. Het vervangen van de hardware is gedaan omdat het andere boardje alleen een optische S/PDIF uitgang had waarvan onduidelijk was of hij werkte onder GNU/Linux.
+
Zaterdagavond 26 juli hebben FooBar, Hansg, piotrp en Maxell de barterminal in de lounge vervangen met een Cubieboard, zodat er een analoge audiouitgang beschikbaar kwam. Het vervangen van de hardware is gedaan omdat het oude boardje voor audio alleen een optische S/PDIF uitgang had waarvan onduidelijk was of hij hij ging werken onder GNU/Linux.
De cubiebar draait squeezelite onder de naam "lounge", en is onder andere te besturen via de Logitech Media Server [http://jukebox.space.revspace.nl/ http://jukebox/].
+
De cubiebar draait squeezelite onder de naam "lounge", meer informatie op de [[SpaceSoundSystem]] pagina.

Revision as of 02:41, 27 July 2014


22 July 2014 - Dus het is een nu een echte lounge geworden!

Cam3.jpg

Drie IKEA KIVIK banken maken van het kantoortje een fijne lounge. Er is voldoende werkplek gebleven voor de hackers die behoefte hebben aan daglicht.


Lounge-leeg.jpg Lounge.jpg

Cubiebar

Zaterdagavond 26 juli hebben FooBar, Hansg, piotrp en Maxell de barterminal in de lounge vervangen met een Cubieboard, zodat er een analoge audiouitgang beschikbaar kwam. Het vervangen van de hardware is gedaan omdat het oude boardje voor audio alleen een optische S/PDIF uitgang had waarvan onduidelijk was of hij hij ging werken onder GNU/Linux. De cubiebar draait squeezelite onder de naam "lounge", meer informatie op de SpaceSoundSystem pagina.