Difference between revisions of "Efteling"

From RevSpace
Jump to navigation Jump to search
(Welke datum kan ik?)
(Uitje Efteling)
Line 4: Line 4:
 
== Uitje Efteling ==
 
== Uitje Efteling ==
 
Een deelnemers uitje naar de Efteling nader te plannen deze zomer
 
Een deelnemers uitje naar de Efteling nader te plannen deze zomer
 +
Dit omdat velen van ons de "Eftelingspaarkaarten" van de AH hebben en zo een tientje korting krijgen op de entree, ik ga er vanuit dat je je eigen kaartje betaalt maar donaties om bepaalde mensen mee te krijgen zijn welkom.
 +
 +
Ik [[Pochenk]] heb 14 Efteling spaarkaarten dus kan er 13 uitdelen, deze kaarten moeten voor 11 Juni worden verzilverd dus graag voor die datum jezelf in de lijst zetten.
 +
Mochten we eerder naar de Efteling gaan dan uiterlijk een week voor die deadline opgeven.
  
 
== Welke datum kan ik? ==
 
== Welke datum kan ik? ==

Revision as of 16:19, 12 March 2017

Deelnemersuitje Efteling.. Geen idee hoe ik een Wiki schrijf dus de inhoud gaat nog wel even duren :D


Uitje Efteling

Een deelnemers uitje naar de Efteling nader te plannen deze zomer Dit omdat velen van ons de "Eftelingspaarkaarten" van de AH hebben en zo een tientje korting krijgen op de entree, ik ga er vanuit dat je je eigen kaartje betaalt maar donaties om bepaalde mensen mee te krijgen zijn welkom.

Ik Pochenk heb 14 Efteling spaarkaarten dus kan er 13 uitdelen, deze kaarten moeten voor 11 Juni worden verzilverd dus graag voor die datum jezelf in de lijst zetten. Mochten we eerder naar de Efteling gaan dan uiterlijk een week voor die deadline opgeven.

Welke datum kan ik?

Het leukste zou natuurlijk zijn dat een zo groot mogelijke groep tegelijk mee kan gaan dus geef hieronder aan wanneer je zou kunnen als in welke dagen en in welke periode (doordeweekse dagen buiten schoolvakanties hebben hierin de voorkeur maar als er meer stemmen in een weekend komen is dat ook vast wel te doen)


Naam/Nick Weeknummer Doordeweeks? Welke dagen? Geef eerste 2 letters van de gewenste dag op Heb je een auto en hoeveel kunnen er meerijden

{{Participant=Sebastius|??|||}} {{Participant=Pochenk|11-40|Ja|Zo,Ma,Di,Wo,Do,Vr,Za|Nee, ik zoek een ritje}}

totaal 0 0
Totaal 0 max: 100