Patches welcome!

From RevSpace
Jump to: navigation, search
Project Patches welcome!
Patches.jpg
Status In progress
Contact
Last Update 2017-10-08

Doel van deze pagina: een (waarschijnlijk veel te lange) lijst van alle RevSpace-dingen die eigenlijk eens gefixt zou moeten worden.

Het gaat dus om space-infrastructuur, versieringen, enz. Maar het gaat niet om bijvoorbeeld persoonlijke projecten, of dingen die door de verhuurder moeten worden gefixt.

Als iets is opgelost, mag het van deze pagina af.

Werkplaats

  • Planken boven de ramen voor meer opslag

Keuken

  • Backsplash maken (in afwachting van XNDR voor Trespa plaat)
    • Elektra monteren boven aanrecht
    • Nadenken over evt bovenkasten
  • Vloer aanrecht vervangen (plan maken)

nRF24L01+-infrastructuur

CRC lijkt totaal niet te werken: pakketten komen verkeerd binnen, soms zelfs met inhoud van meerdere berichten door elkaar. De huidige workaround is heel lomp alles een heleboel keer sturen, maar dat werkt steeds slechter naarmate er meer devices op het netwerk komen.

LaOS-bord in lasercutter

Deze heeft kuren, we hebben een nieuwe (ontwerp van Hack42), maar die moet eens gemaakt worden. Het is onduidelijk wat er precies moet gebeuren, al hebben we als het goed is de PCB en onderdelen al. Bij Hack42 vragen om instructies is wellicht onderdeel van de oplossing.

Lastig is dat de lasercutter tijdens de werkzaamheden natuurlijk wel bruikbaar moet blijven voor anderen.

  1. sebastius: ik ga hier mee aan de slag, waarschijnlijk in de kerstvakantie.
  2. sebastius: Heb het pcb vr 4 december alvast even bekeken, ik werd er niet echt vrolijk van. Onderdelen passen niet op de print... Ga nog verder op onderzoek.
  3. sebastius: Nagedacht. PCB weggedaan, was net zo'n onzinlayout als wat er al in zat. Na de verhuizing en na de voltooing van LC2 nog maar eens kijken of we deze nog gaan upgraden. De lasercutter heeft namelijk grotere problemen dan de controller: de spiegels zijn totaal niet goed uitgelijnd.

Barcodescanner lounge

De barcodescanner stopt soms met werken, het klinkt alsof de prisma die de laser afbuigt aanloopt. Een harde tik met de rechterkant van de barcodescanner tegen de linkerkant van de koelkast verhelpt het probleem voor een paar weken. Misschien is een externe voeding voldoende, het voedingsblokje zit er al tussen dus geschikte voeding er tussen en testen!

Foto's op de voorpagina

De 7 foto's op de voorpagina zijn oud (begin 2012). Zodra de nieuwe space af is meteen een fris bannertje regelen?